Profile

Join date: May 29, 2022

About

Hij voelde geen druk en geen stress, zei hij de hele week tegen iedereen die het wilde horen. En het bleken geen loze woorden.


Formule 1 GP van Monaco Live


Formule 1 GP van Monaco Live


Formule 1 GP van Monaco LiveCharles Leclerc liet zich niet van de wijs brengen door alle aandacht, verplichte nummers en hectiek die onlosmakelijk met een thuisrace verbonden zijn. Stoïcijns en zelfverzekerd dirigeerde hij zijn Ferrari naar de eerste startplek. WK-leider Max Verstappen stelde teleur en staat vierde op de startopstelling.


Op het circuit waarop hij nog nooit de finish haalde, kan Leclerc de eerste Monegask worden die de legendarische stratenrace in het prinsdom op zijn naam schrijft. "Ik ben dolblij. We moeten een vlekkeloos weekend neerzetten en dat gaat tot nu toe goed."


Na de derde vrije training waarin Sergio Perez de snelste tijd neerzette, lijkt het er wel degelijk op dat de Red Bull-bolide van Max Verstappen mee kan strijden voor poleposition. Of zal de Ferrari van Charles Leclerc en Carlos Sainz de RB18 toch te snel af zijn?


Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sessie in Monaco. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.


[[KIJK-LIVE]] GP Monaco 2022 live op tv on 29 may 2022

More actions